Intel·ligència Artificial

La IA avisa: no visquis mai en aquestes 5 ciutats d'Espanya

Segons diversos estudis científics, hi ha municipis que destaquen per oferir una millor qualitat de vida que altres

La platja de la Caleta, a Cadis. Segons la IA, aquesta capital andalusa és una de les pitjors localitats espanyoles per viure-hi.

La platja de la Caleta, a Cadis. Segons la IA, aquesta capital andalusa és una de les pitjors localitats espanyoles per viure-hi. / MARIA JOSÉ LÓPEZ (EUROPA PRESS)

P. O.

Espanya és un país amb una gran diversitat geogràfica i cultural, cosa que ofereix als seus habitants una àmplia varietat d'opcions a l'hora d'escollir una ciutat per viure-hi. Tot i això, segons diversos estudis científics, hi ha ciutats que destaquen per oferir una millor qualitat de vida que altres. També, en cas contrari, aquells llocs destacats com els pitjors per viure.

Segons la IA, aquestes són les cinc pitjors ciutats d'Espanya, ordenades de pitjor a millor segons els estudis.

1. Cadis

Segons alguns estudis, Cadis és la pitjor ciutat per viure a Espanya. Ha destacat per ser una ciutat amb taxes d'atur altes i amb problemes d'inseguretat i neteja en algunes zones.


2. Elx

Elx és una altra de les ciutats pitjor valorades per viure segons alguns estudis. Es destaca per la seva alta contaminació ambiental i la baixa qualitat de vida d'alguns barris.


3. Huelva

Huelva és una altra ciutat que es troba a la llista de les pitjors ciutats per viure. S'ha destacat perquè és una ciutat amb una alta taxa d'atur, baixa qualitat de vida i amb problemes de seguretat.


4. Algesires

Algesires és una altra ciutat mal valorada per viure. S'ha destacat per l'alta taxa de criminalitat, la presència de narcotràfic i per ser una ciutat poc atractiva.


5. Linares

Finalment, Linares és una altra de les ciutats menys valorades per viure segons alguns estudis. Es destaca per ser una ciutat amb una alta taxa de desocupació i amb poca oferta cultural i educativa.