Segueix-nos a les xarxes socials:

Ginea ofereix tractaments amb radiofreqüència per millorar la salut femenina

El centre de salut femenina Ginea ha implantat aquest tractament que té aplicacions tant en l’etapa reproductiva, postpart per cesària o genital, i també per tractar el dolor en la menopausa, entre altres

Ginea ofereix tractaments amb radiofreqüència per millorar la salut femeninaIRENE ROÉ

El centre de salut femenina Ginea ha implantat una tecnologia innovadora per tractar i millorar la salut femenina, la radiofreqüència. Aquesta es pot aplicar en diferents situacions, independentment de l’edat de la pacient.

En aquest sentit, la radiofreqüència és un tractament eficaç i especialitzat pels dolors de la menopausa. Els tractaments ginecològics amb aquesta tecnologia poden alleujar el dolor localitzat i afavorir una millor salut a la zona pelviana en general.

Una de les consultes del centre Ginea al carrer Sardana, 25, de Figueres. | IRENE ROÉ

També es pot utilitzar per al rejoveniment vaginal. «Aquest és un tractament molt demanat avui en dia, però pot portar complicacions i efectes secundaris», expliquen els responsables de Ginea. Per això des del centre proposen les teràpies de rejoveniment amb radiofreqüència. Ofereixen resultats de màxima qualitat, indolors, sense inflamació i sense necessitat de cirurgia invasiva.

Pel que fa a l’etapa reproductiva, aquesta tecnologia s’utilitza per a la recuperació després d’una cesària, ja que accelera la recuperació de la ferida quirúrgica internament i externament. A més, afavoreix el drenatge i disminueix la possibilitat d’adherències cicatricials. En ferides o esquinços millora la qualitat i el temps de recuperació del teixit accelerant el procés de cicatrització.

En el postpart genital, ajuda en la recuperació dels teixits i la regeneració epidèrmica i accelera el procés de cicatrització. Pel que fa a la zona abdominal, la radiofreqüència ajuda a reafirmar la pell i remodelar l’abdomen per recuperar la silueta.

Prem per veure més contingut per a tu