Agenda

Sant Pere Pescador celebra l'estiu amb la seva Festa Major 2024: t'expliquem tots els detalls

Organitzada per l’Associació de Festes, la celebració enguany presenta un programa ple d’activitats per a tots els gustos i edats entre el 28 i el 30 de juny

Banda Neón en una imatge d'arxiu.

Banda Neón en una imatge d'arxiu. / JORDI CALLOL

Empordà

Empordà

Torna la Festa Major d’Estiu de Sant Pere Pescador entre el 28 i el 30 de juny. Organitzada per l’Associació de Festes, la celebració enguany presenta un programa ple d’activitats per a tots els gustos i edats. El Correbars seguit de l’actuació de la Banda Neón, el Va Parir Tour 2024 i l’Orquestra Montgrins destaquen en el programa.

El divendres 28 de juny, la festa començarà amb el Correbars a càrrec de la Xaranga Damm-er, que sortirà a dos quarts de nou del vespre des del Parc del Riu. A la mitjanit, el mateix Parc del Riu acollirà el concert de Banda Neón, seguit de la sessió de DJ Adrià Giner. Durant aquest esdeveniment, hi haurà un Punt Lila per garantir la seguretat i el benestar de tots els assistents.

Dissabte, els més petits podran gaudir del concert infantil d’Ambauka a les sis de la tarda al Parc del Riu. A dos quarts de dotze de la nit, començarà el Va Parir Tour 24 amb DJ Dudux al mateix parc, oferint una nit de música i diversió.

Diumenge, les activitats començaran amb l’Ofici Solemne a les onze del matí a l’Església de Sant Pere, amenitzat per la Cobla Els Montgrins. A les dotze del migdia, la Cobla Montgrins oferirà una audició de sardanes al Parc del Riu. Finalment, a les set de la tarda, l’Orquestra Montgrins tancarà la festa amb un concert i ball al mateix parc.