Tres mesos sense notícies del veí del Baix Empordà desaparegut a les Gavarres

Joan Roselló, de Calonge, va ser vist per últim cop sortint d'un mas del massís i els Mossos mantenen la investigació oberta per localitzar-lo

El desaparegut.

El desaparegut. / DDG

Eva Batlle

Tres mesos sense notícies del veí de Calonge desaparegut a les Gavarres. Joan Roselló, de 43 anys, va ser vist per últim cop sortint d'un mas del massís el dia 30 de març i des de llavors no se'n sap res.

Durant diversos dies es va fer recerca activa amb macrobatudes dels efectius d'emergències (Mossos d'Esquadra, Bombers, Policia Local de Calonge i Sant Antoni i Agents Rurals) i també d'amics i familiars, però no se'n va trobar rastre.

Finalment, a mitjans d'abril els Mossos d'Esquadra van assegurar que deixaven la recerca sobre el terreny i que se centraven en la investigació.

Les indagacions dels agents de la comissaria de Sant Feliu de Guíxols segueixen, però de moment no s'ha pogut localitzar el veí de Calonge, afirmen des del cos policial.

Joan fa 1,73 metres d'alçada, té els cabells curts castanys i en el moment de desaparèixer anava vestit amb una jaqueta grisa, un jersei gris amb taques negres i uns texans blau fosc, tal com va informar el cos policial al seu dia.

Els Mossos també van difondre la desaparició a les xarxes socials per tal d'arribar a més gent per si algú el veia i els alertava però de moment sense resultat.

Aquesta desaparició sense resoldre va causar molta commoció a la zona.

Subscriu-te per seguir llegint