Futbol

L'Escala revoluciona la plantilla: sis fitxatges i nou director esportiu

Gelmà, Banús, Sanneh, Montoya, Bipe i Pugi són els sis primers noms que reforçaran l'equip

David Gurillo es farà càrrec de la direcció esportiva

David Gurillo, en la seva presentació a director esportiu de l'Escala.

David Gurillo, en la seva presentació a director esportiu de l'Escala. / FC L'ESCALA

Roger Illa

Roger Illa

El Futbol Club l’Escala 2024-2025 ja s'ha posat en marxa. Després de viure la marxa de tres pilars com Pime, Nil i l'entrenador Aday Benítez, el club anxover ha anunciat, durant aquesta setmana, les sis primeres incorporacions de l'estiu. Els noms són els següents:

  • Marc Gelmà, migcampista de 28 anys provinent del Peralada i amb passat al Figueres, Palamós i Granollers.
  • L’extrem esquerre Suaibo Sanneh i el pivot Manel Montoya, tots dos arribats des de la Montanyesa, venen de la mà del nou tècnic Raúl Paje, també provinent de l'equip barceloní.
  • El central Lluc Banús, de 28 anys, ve del Tona. Serà la seva segona experiència a un equip altempordanès: va estar cedit durant la temporada 2015-2016 al Peralada.
  • Per reforçar el lateral dret l'Escala aposta pel jove almerienc Bipe. El prometedor defensa ha tingut un paper destacat aquesta passada temporada amb l'Atlètic Lleida que va ascendir a Tercera gràcies al play-off contra el Figueres.
  • Gerard Pouget Pugi torna a l'Alt Empordà dos anys després de deixar les files de la UE Figueres. De 22 anys, ve de la Pobla de Mafumet i reforçarà el pivot escalenc.

Els nous fitxatges s'uneixen a les renovacions de Josu Prieto i d'Ibuki Nemoto, anunciades pel club durant la setmana passada.

A més, l’Escala ha comunicat que David Gurillo es farà càrrec de la direcció esportiva. Gurillo prové de l'Akritas Chlorakas de la segona divisió de Xipre i té passat a l'Acadèmia del Girona. A més de la seva tasca com a director esportiu també assumirà la responsabilitat dels equips cadet i juvenil.