L'Olot frena les aspiracions de l'Escala (3-1)

Els garrotxins, ja ascendits, superen els d'Aday Benítez en un derbi tens que no es decideix fins a les acaballes

La derrota allunya els altempordanesos a dos punts del play-off d'ascens

Marc Mas celebra l'1 0 .

Marc Mas celebra l'1 0 . / JORDI JUVANTENY

Marc Brugués

Amb l'ascens a Segona RFEF i el títol de campió al sarró, l'Olot no s'ha deixat anar. El conjunt garrotxí ha volgut celebrar-ho avui davant la seva afició al Municipal en un derbi intens contra l'Escala que s'ha resolt (3-1) als minuts finals gràcies a dos gols gols de Puigvert (m.88) i Roquet (m.90). I això que la diana de Maha (m.68) , l'Escala semblava que podia endur-se quelcom de positiu de la Garrotxa. Abans, Marc Mas havia fet l'1-0 a la primera part (m.22). Amb la derrota, els altempordanesos veuen frenades les aspiracions d'entrar a un play-off d'ascens que s'allunya a dos punts a manca de dues jornades per disputar-se. Els d'Aday Benítez han de rebre el Prat, rival directe, i visitar la Rapitenca.