PAU

Arrenquen les PAU a l'Alt Empordà amb 568 estudiants

Els alumnes s'estrenen amb l'examen de Llengua castellana i literatura

L'Institut Narcís Monturiol és un dels centres on es fan les proves de Selectivitat.

L'Institut Narcís Monturiol és un dels centres on es fan les proves de Selectivitat. / JORDI CALLOL

Empordà

Empordà

Les Proves d'Accés a la Universitat (PAU) han començat puntualment a les nou del matí d'aquest dimarts amb 3.749 estudiants matriculats a la demarcació de Girona, d'aquests 568 són de l'Alt Empordà. En el conjunt de Catalunya, un total de 42.535 estudiants s’han matriculat enguany a les PAU, una xifra que supera la de l'any passat (41.719) i suposa un tercer rècord consecutiu de matriculacions. La secretària general del Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC), Laura Román Martín, ha vinculat aquest èxit a “a la qualitat i diversitat de titulacions que ofereixen les universitats de Catalunya”.

Aquest matí els alumnes s'enfronten als exàmens de llengua castellana i literatura i llengua estrangera. A la tarda tindran les proves de física, fonaments artístics, geografia, geologia i ciències ambientals i literatura dramàtica.

Dubtes freqüents

  • Quan es podran consultar els resultats dels examens?

Els resultats de la prova es donaran a conèixer el dimecres 19 de juny. A partir d'aquest dia i fins al 21 de juny, l'alumnat podrà sol·licitar una revisió de l'examen i els resultats es donaran a conèixer el dimarts 2 de juliol.

  • Quina documentació necessito per fer la selectivitat

El DNI i el resguard de la matrícula.

  • Quan es fa la convocatòria extraordinària?

La convocatòria extraordinària té lloc els dies 3, 4 i 5 de setembre. La matrícula, però, s'ha de formalitzar del dilluns 22 de juliol al dijous 25 de juliol. El lloc de l'examen es comunicarà el 30 d'agost. Els resultats de la prova es donarà a conèixer el 17 de setembre.