Cinema

Finalitza el rodatge de la novel·la d’èxit 'També això passarà' ambientada a Cadaqués

Basada en l'obra homònima de Milena Busquets està dirigida per Maria Ripoll

El film està previst que arribi als cinemes l'any que ve

Fotograma de la pel·lícula

Fotograma de la pel·lícula / Morrosko Vila-San Juan

Sònia Fuentes

Sònia Fuentes

Després de sis setmanes de rodatge a Cadaqués, Barcelona i altres localitats catalanes, ha finalitzat la filmació del llargmetratgeTambé això passarà, dirigit per Maria Ripoll i basat en l’aclamada novel·la homònima de Milena Busquets, publicada el 2015 i la segona novel·la de l’escriptora barcelonina, tant alegre i divertida com emotiva i commovedora.

Des de la productora, Morena Films, s’explica que També això passarà "és una història lluminosa amb un repartiment coral integrat per Marina Salas, Carlos Cuevas, Susi Sánchez, Borja Espinosa, Sara Espígul, Andrea Trepat, Carles Francino, David Menéndez i l’actor italià Moisé Cúria, entre altres". Coescrita per Olga Iglesias i María Ripoll, compta amb la música original de María Rodés.

D'esquerra a dreta Maria Ripoll, Milena Busquets i Marina Salas

D'esquerra a dreta Maria Ripoll, Milena Busquets i Marina Salas / Empordà

El film se centra en la història d’un dol particular i és un reflex alegre i divertit de la vida dissipada de la Blanca, qui decideix refugiar-se a la seva casa de Cadaqués per a passar l’estiu després d’haver perdut recentment a la seva mare, en qui encara se secunda i amb qui encara creu conversar.

La història d’una reafirmació de la vida

Marina Salas dona vida a la Blanca, la protagonista i és la història d’un dol, sí, però abordat de manera lluminosa. És la història d’una reafirmació de la vida, a través del sexe, de les amigues, els fills i els homes que han estat i són importants Segons ha explicat la directora Maria Ripoll, També això passarà "és una commovedora pel·lícula sobre el dol. La nostra protagonista, Blanca, ens empeny a afrontar les dificultats de l’edat adulta amb un humor alliberador".

Assenyala María Ripoll que la novel·la va aparèixer en un moment complicat de la seva vida. "Quan vaig llegir la novel·la acabava de morir la persona més important de la meva vida: la meva mare. Vaig connectar amb cadascuna de les pàgines de la novel·la i, llavors, vaig decidir que volia dirigir aquesta pel·lícula", explica. 

El film és una producció de Bruna Films, Evafilms, La Gauche Divine A.I.E. i la productora italiana Rosamont. Compta amb la participació d’RTVE i Amazon Prime Vídeo. A Contracorriente Films estrenarà la pel·lícula als cinemes d'Espanya i les vendes internacionals aniran a càrrec de Film Factory.