Successos

Presó provisional per a l'agressor de la protectora de Figueres

La Guàrdia Urbana el va arrestar l'endemà dels fets després d'una persecució

Detenció del sospitós de l'assalt a la protectora de Figueres.

Detenció del sospitós de l'assalt a la protectora de Figueres. / Ajuntament de Figueres

ACN

El jutjat ha decretat presó provisional per al detingut per agredir dos treballadors i tres gossos de la protectora de Figueres, segons han informat fonts properes al cas.

Els fets van passar aquest diumenge a la tarda quan l'home, amb múltiples antecedents, va entrar a la gossera, va deixar anar diversos animals i es va encarar als treballadors, a qui va ferir lleument. Un dels gossos va resultar ferit lleu a la mandíbula i una pota i un altre haver de ser traslladat a Girona amb cremades al cos. Arran dels fets, es va muntar un fort dispositiu de Guàrdia Urbana i Mossos d'Esquadra que va acabar amb la detenció del sospitós l'endemà al matí després d'una persecució.

VÍDEO | Declaracions de l'alcalde de Figueres respecte a l'atac a la gossera

Empordà

La policia el tenia identificat des del mateix dia dels fets. Es tractava d'un home que ocupava una masia de la zona i que ja havia protagonitzat altres incidents. De fet, segons fonts properes al cas, tenia múltiples antecedents per fets similars. Els agents el van localitzar en uns terrenys a tocar de les vies del tren i a la masia ocupada on vivia l'assaltant.