Ada Serrano és campiona de Catalunya sub-18

L'atleta cabanenca de l'Associació Atlètica Figueres es penja la medalla d'or en els 60 metres tanques

Ada Serrano amb el seu entrenador Agusto Godinez

Empordà

Empordà

L’atleta de l’Associació Atlètica Figueres Ada Serrano es va proclamar campiona de Catalunya en pista coberta de la categoria sub-18, el dissabte passat a Sabadell. La corredora de Cabanes, de 15 anys, va ser la més ràpida en 60 metres tanques, amb un temps de 8.73 segons, la seva millor marca personal, i a finals de mes competirà al Campionat d'Espanya de la categoria que també es disputarà a terres vallesanes.

Serrano acumula un nou èxit en el seu palmarès. Fa un any, quan aleshores competia amb el Club Atletisme Figueres, es va penjar la medalla bronze en la mateixa disciplina del Campionat de Catalunya sub-16, el mateix guardó que havia aconseguit un any abans. El mateix 2022, havia quedat campiona sub-16 en els 100 metres tanques.

Ferrer i Martínez, al top10

Al Campionat de Catalunya sub-18 també hi van participar dues atletes del Club Atletisme Figueres. Sònia Ferrer va obtenir una meritòria novena posició en els 800 metres llisos, amb un temps de 2:32:58, millor marca personal. I, Mònica Martínez, va acabar també amb un setè lloc destacable a la final dels 1.500 metres lliures en una cursa molt tàctica (5:26:17).