Atletisme

L'AA Figueres sub-16 s'exhibeix al Campionat Gironí amb 46 medalles

El club figuerenc es proclama campió provincial a Palafrugell després que 17 atletes pugessin al podi

Els atletes de l'AA Figueres a Palafrugell

Els atletes de l'AA Figueres a Palafrugell / AAF

Empordà

Empordà

L'equip sub-16 de l’Associació Atlètica Figueres es va proclamar vencedor del Campionat Gironí individual i per clubs d'atletisme celebrat el dissabte passat a l'estadi de Palafrugell. El club figuerenc es va penjar un total de 46 medalles, un fet que li va permetre acabar en primera posició, per davant del GEiEG i de l'ACE Riudellots.

En el podi, per part de l'AA Figueres hi van pujar, entre una i sis vegades, els següents 17 atletes: Anwar Slilam, David Ruiz, Idalky Paulino, Roger Pérez, Marc Barrionuevo, Baiau Oliva, Hector Hidalgo, Alianna Paulino, Fatou Cham, Èlia Feixas, Martina Montaño, Martina Belda, Karla Zurdo, Vanessa Popescu, Dàlia Badia, Sònia Ripoll i Gina Hernández.

En l'àmbit altempordanès, al Campionat Gironí també hi van competir l'AEA Ventalló i el CA Figueres, que van acabar en el sisè i novè lloc de la classificació general d'entre 12 conjunts.