Conduir una autocaravana és sinònim d'aventura, llibertat i de sentiment viatger i atrevit. Si a banda de conduir-la, un aconsegueix tenir-ne una de propietat, les sensacions encara es magnifiquen més. La moda del caravàning, plenament consolidada a França, cada vegada suma més aficionats a Catalunya i arreu d'Espanya. Enfocada a tots els grups d'edats des dels més joves als més grans, amb una mateixa filosofia de viatge. La localització de referència del món de les autocaravanes a l'Alt Empordà és a Santa Llogaia d'Àlguema, a Camper Park Empordà, especialistes en la venda i lloguer d'autocaravanes.

Disposen d'una flota d'autocaravanes noves, assegurades, de qualitat i adaptades a totes les necessitats. Ara ja són distribuïdors oficials de diferents marques com Itineo, Giottiline i Westfalia. A més a més, són els únics d'Espanya que tenen en exclusiva la motorització Peugeot.

Lloguer d'autocaravanes a particulars

Els professionals de Camper Park Empordà destaquen per la seva vocació de servei. Tot perseguint l'objectiu de facilitar i optimitzar l'experiència de compra dels clients, ofereixen tota una sèrie de garanties per a la compra i lloguer d'autocaravanes.

En qüestions de pressupost, les autocaravanes que ofereixen a l'empresa destaquen per la seva bona relació entre qualitat i preu. Els models disponibles de la nova gamma 2021 de Giottiline, Itineo i Westfalia oscil·len entre els 45.000 i 80.000 euros. Camper Park Empordà disposa d'una àmplia gamma d'opcions a l'hora d'escollir el finançament ideal per cada butxaca per la compra d'autocaravanes noves. Ara amb l'arribada d'Itineo i Westfalia busquen trobar un punt més de qualitat i confort en la venda del productes.

Giottiline, Itineo i Westfalia

Actualment a Camper Park Empordà són distribuïdors oficials de Giottiline Itineo i Westfalia arribant a tenir tota la gamma de vehicles mes sol·licitats. Desde campers, capuxines i perfilades de la firma italiana Giottiline, així també vehicles integrals de la firma francesa Itineo i per últim la secció de vans representats per la firma Westfalia. Les tres marques són part del grup francès Grupo Rapido, un dels fabricants europeus més coneguts del món de les autocaravanes.

Venda d'autocaravanes a l'Alt Empordà

Des de la direcció de Camper Park Empordà tenien molt clar que volien donar un servei integral als clients, per intentar combatre els recurrents i feixucs problemes amb els quals se solen trobar els amants de les autocaravanes a l'Alt Empordà. Així doncs, a més de la venda i lloguer també ofereixen un servei de reparació de taller, planxa i pintura. Allà, els propietaris de vehicles hi poden trobar recanvis i solucionar els problemes que els sorgeixin, i si s'han de quedar l'autocaravana, li oferiran un vehicle de cortesia.

L'empresa està situada en una zona de molt fàcil accés a Santa Llogaia d'Àlguema, a l'Avinguda Àlguema número 2, a prop de l'antiga carretera N-II i de l'entrada número 4 de l'autopista. Podeu seguir Camper Park Empordà a la seva web i a les seves xarxes socials.

Camper Park Empordà

Camper Park Empordà

  • Adreça: Avinguda Àlguema, 2, Santa Llogaia d'Àlguema
  • Telèfon: 619 383 552
  • Web: www.camperparkemporda.com